Αγγλία

«Στο στόχαστρο της Φούλαμ ο Μόιζε Κιν»

Με τη Φιορεντίνα να είναι υπό κατάρρευση, η Φούλαμ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να φέρει ξανά στην Αγγλία τον Μόιζε Κιν.

Έτοιμη να φέρει πίσω στην Αγγλία τον Μόιζε Κιν είναι η Φούλαμ.

Η Φιορεντίνα είναι υπό κατάρρευση τη φετινή σεζόν και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός. Μετά από 15 αγωνιστικές οι «βιόλα» έχουν μόλις έξι βαθμούς και δεν ξεκολλάνε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι Λονδρέζοι εμφανίζονται την κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να αρπάξουν τον νεαρό Ιταλό, με σκοπό να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Φέτος σε 18 συμμετοχές έχει καταγράψει τρία γκολ και τρεις ασίστ. Χαμηλά νούμερα σε σχέση με τη μυθική περσινή του χρονιά που σταμάτησε στα 25 γκολ.

Ο Κιν έχει γνώση από το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Έβερτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x