Αγγλία

Φρανκ: «Πιστεύω πως θα μείνει στην Μπρέντφορντ ο Ερικσεν»

Αισιόδοξος για την παραμονή του Κρίστιαν Έρικσεν στην Μπρέντφορντ δήλωσε ο προπονητής της, Τόμας Φρανκ.

Η παραμονή του Κρίστιαν Έρικσεν αποτελεί βασικό μέλημα για την Μπρέντφορντ και ο προπονητής της ομάδας του Λονδίνου, Τόμας Φρανκ, αισιοδοξεί για αυτό.

«Τελείωσε η σεζόν και ο Κρίστιαν θα φύγει για να ξεκουραστεί με την οικογένεια του. Αυτές τις ημέρες των διακοπών θ' αποφασίσει για το μέλλον του και είμαι αισιόδοξος. Εχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του και πιστεύω πως τελικα θα μείνει στην ομάδα. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική απόφαση του, αλλά θέλω να πιστεύω πως τελικά θα μείνει μαζί μας», τόνισε.

Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν κατέρρευσε τον περασμένο Ιούνιο στον αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη Φινλανδία, επέστρεψε στη δράση τον Ιανουάριο με την φανέλα της Μπρέντφορντ. Αγωνιζόμενος με απινιδωτή, ο 30χρονος άσος έδειξε να βρίσκει τον εαυτό του στην Αγγλία έχοντας 11 συμμετοχές, 4 ασίστ και 1 γκολ στην Premier League.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει ξανά σε ομάδα Champions League, αλλά δεν «καίγεται» κιόλας. Του αρκεί να συνεχίσει να είναι υγιής και να κάνει αυτό που αγαπά, να παίζει ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x