Αγγλία

Γιορίς: «Δεν πιστεύω πως θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ»

Στην αποκάλυψη πως σκέφτεται να μην ολοκληρώσει την καριέρα του στην Τότεναμ, προχώρησε ο Ούγκο Γιορίς.

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, αποτελεί εδώ και χρόνια τη... σημαία της ομάδας του Λονδίνου, καθώς διανύει ήδη την 8η χρονιά του στους «πετεινούς».

Παρ’ όλα αυτά όπως δήλωσε στο «France Football», δεν έχει σκοπό να ολοκληρώσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα, αφού δεν αποκλείει τη μετακίνηση του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

«Δεν πιστεύω πως θα τελειώσω την καριέρα μου στην Τότεναμ. Έχω ακόμα κάποια χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να το ολοκληρώσω. Πρέπει να ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή για να σταματήσεις, άλλα δεν είμαι κατά της ιδέας να δοκιμάσω κάτι καινούργιο», ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να συνεχίσει:

«Αυτό το καινούργιο μπορεί να είναι οι ΗΠΑ. Δεν ξέρω, πάντα είχα πρόβλημα να κοιτάω στο μέλλον. Προτιμώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Σήμερα μπορεί να είμαστε εδώ, αύριο μπορεί κάπου αλλού. Θα μπορούσα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο MLS».

O 32χρονος τερματοφύλακας των «σπιρουνιών», μετράει πάνω από 300 εμφανίσεις με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, έχει αντισταθεί μέχρι τώρα στον... πειρασμό της αποχώρησης από την Τότεναμ, λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει αναπτύξει με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να ανοίξω την πόρτα της εξόδου, εξαιτίας του ότι ένιωθα χαρούμενος εδώ.
Δεν είναι έλλειψη φιλοδοξίας από τη μεριά μου, απλά είμαι μέρος ενός project και κάθε χρόνο βλέπω την εξέλιξη που γίνεται. Αν στο μέλλον το μετανιώσω, σίγουρα θα σκεφτώ την προοπτική αποχώρησης από την Τότεναμ»,
ολοκλήρωσε ο Γάλλος γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x