Αγγλία

Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ έχει δώσει 45 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις προπονητών από το 2014 και μετά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξοδέψει το υπέρογκο ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ για αποζημιώσεις προπονητών την τελευταία επταετία, μετά τις απολύσεις των Μόγιες, Φαν Χάαλ, Μουρίνιο και Σόλκιερ!

Η υπομονή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξαντλήθηκε μετά τη νέα γκέλα και το βαρύ 4-1 από τη Γουότφορντ. Το μεσημέρι της Κυριακής (21/11), η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον 48χρονο Νορβηγό τεχνικό έπειτα από κάτι παραπάνω από 2.5 χρόνια κοινής πορείας.

Ως προσωρινή λύση τα ηνία της ομάδας θα αναλάβει ο Ντάρεν Φλέτσερ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τρίτης (23/11) και την εκτός έδρας δοκιμασία της Γιουνάιτεντ στην Ισπανία με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η Γιουνάιτεντ και ο Σόλσκιερ τα βρήκαν σε όλα για ένα ποσό κοντά στα 7.5 εκατομμύρια λίρες (9 εκατ. ευρώ) για την αποζημίωση.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο αγγλικός σύλλογος έχει... πετάξει ούτε λίγο ούτε πολύ συνολικά 38 εκατομμύρια λίρες (45 εκατ. ευρώ) για αποζημιώσεις προπονητών την τελευταία εξαετία!

Από τότε δηλαδή που αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Γιουνάιτεντ έχει απολύσει κατά σειρά Ντέιβιντ Μόγιες, Λουίς Φαν Χάαλ, Ζοσέ Μουρίνιο και τώρα τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρε ο Μουρίνιο (15 εκατ. λίρες), ενώ οι Φαν Χάαλ και Μόγιες πήραν από 8.4 και 7 εκατομμύρια λίρες αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x