Αγγλία

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς ένιωθε «παγιδευμένος» στην Μάντσεστερ Σίτι

Σε συνέντευξη στο ESPN Brazil, ο 25χρονος επιθετικός εξήγησε γιατί ήθελε να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι και γιατί επέλεξε την Άρσεναλ.

O Γκάμπριελ Ζεσούς απέδωσε ευθύνες στην τακτική του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη φυγή του από το Μάντσεστερ και τη Σίτι.

Συγκεκριμένα, είπε πως ο περιορισμένος ρόλος του φορ στις ομάδες του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι κάτι το οποίο τον κούρασε και αναζήτησε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, πηγαίνοντας σε μια ομάδα όπως η Άρσεναλ που θα του επέτρεπε να έχει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του.

«Το βασικό είναι να ξέρεις τι ζητάει ο Γκουαρδιόλα για το παιχνίδι του. Αν το αποδεχθείς όλα καλά, αν όχι μπορείς να ψάξεις για νέες προκλήσεις. Εγώ το αποδέχθηκα για ένα χρονικό διάστημα και μετά είπα, «θέλω κάτι διαφορετικό». Τον ευχαρίστησα (σ.σ. τον Γκουαρδιόλα), κατάλαβε και προχωρήσαμε», ανέφερε ο Βραζιλιάνος στην συνέντευξή του στο ESPN Brazil.

Εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε συγκεκριμένα την Άρσεναλ για επόμενο σταθμό στην καριέρα του λέγοντας: « Μίλησα αρκετά με τον Αρτέτα για το στιλ παιχνιδιού της Άρσεναλ και κατάλαβα τι ζητούσε από εμένα. Τώρα είμαι πιο ελεύθερος στο παιχνίδι μου και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x