Αγγλία

Νέβιλ: «Αυτό πρέπει να κάνουν Λίβερπουλ και Άρσεναλ…»

Την άποψη ότι η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ πρέπει να βασιστούν στις δικές τους δυνάμεις και όχι στις άλλες ομάδες, στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία έναντι της Σίτι εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ.

Μάχη για γερά νεύρα μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή Premier League, όπου η Λίβερπουλ, η Σίτι και η Άρσεναλ είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής στο Νησί, ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα, δίνοντας τη δική του συμβουλή στους «κόκκινους» και τους «κανονιέρηδες».

Και οι δύο ομάδες θα πρέπει να βασιστούν στις δικές τους δυνάμεις και να μην περιμένουν κάποια άλλη να βάλει εμπόδια στους «πολίτες», απομακρύνοντάς τους από τις όποιες σκέψεις για τον τίτλο.

«Πιστεύω ειλικρινά ότι η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ πρέπει να σκεφτούν ότι θα νικήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Νομίζω ότι πρέπει να σκέφτονται έτσι για να δημιουργήσουν αυτή τη τεράστια αλλαγή στην πεποίθηση ότι η Σίτι έχει ότι θα κερδίσει το πρωτάθλημα».

«Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να κάνουν η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ για να μειώσουν την πίστη από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, γιατί θα σκέφτονται ότι είναι δυσοίωνο αυτή τη στιγμή. Η Λίβερπουλ έχει δυναμική και ενέργεια, όπως και τον παράγοντα Κλοπ. Η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τις καλύτερες επιδόσεις, αμυντικά και τώρα έχει αρχίσει να χτυπάει δυναμικά στην επίθεση», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η Σίτι έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία. Και οι τρεις έχουν κάτι. Εδώ θα μάθουμε και για τους τρεις. Μπορεί η Σίτι να το κάνει ξανά και να ξεπεράσει τη γραμμή; Μπορεί η Άρσεναλ να κάνει αυτό που δεν έκανε πέρυσι; Έχουν φτάσει ξανά στο ίδιο σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x