Αγγλία

«Ξεσπά» κατά Ντε Χέα ο Γκάρι Νέβιλ: «Η καριέρα του στο Μάντσεστερ φτάνει στο τέλος της»

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φωτογραφίζει» τον Ντάβιντ Ντε Χέα ως υπεύθυνο για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Μετά την ήττα με 6-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πόλης, ο Γκάρι Νέβιλ κατηγόρησε τον τερματοφύλακα των «κόκκινων διαβόλων», Νταβίντ Ντε Χέα, πως ευθύνεται για πολλά αρνητικά στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τον τρόπο που θέλει να παίξει ο Έρικ Τεν Χαγκ, οι μέρες του Ισπανού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «είναι μετρημένες».

«Ο Τεν Χαγκ θέλει να εφαρμόσει την ιδέα της ανάπτυξης από πίσω στο παιχνίδι του έχοντας το 75% της κατοχής της μπάλας. Για αυτόν το λόγο η καριέρα του Ντε Χέα στο Μάντσεστερ φτάνει προς το τέλος της», δήλωσε ο Γκάρι Νέβιλ, ενώ πρόσθεσε ότι ο τερματοφύλακας που χρειάζεται ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι περιπτώσεις των Κέβιν Τραπ και Γιαν Ζόμερ, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, φαντάζουν ως ιδανικές. Διακαής πόθος, είναι ο Γιαν Όμπλακ για τη θέση του τερματοφύλακα, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης ως το 2028 και η τιμή του είναι αρκετά υψηλή.

Επιμέλεια: Κώστας Μπαφαλούκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x