Αγγλία

Γκουαρντιόλα: Είμαι κομψός εξαιτίας της… γυναίκας μου - Ποιος παίκτης είναι ιδανικός για προπονητής

Στη σύζυγό του απέδωσε τα εύσημα για το εξαιρετικό (ομολογουμένως) στιλ του ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ποιον παίκτη του θεωρεί ιδανικό για προπονητή και με τι θα άλλαζε τα… μισά επιτεύγματα της καριέρας του.

Το μυστικό των υποδειγματικών ενδυματολογικών του επιλογών αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Καταλανός τεχνικός, παραδέχθηκε ότι το εξαιρετικό του στιλ δεν οφείλεται στον ίδιο, αλλά στη σύζυγό του:

«Η γυναίκα μου είναι τόσο κομψή, με βοηθάει πολύ. Πριν από εκείνη ήμουν καταστροφή. Τώρα είμαι κομψός χάρη σε αυτήν. Όλα τα καλά πράγματα στη ζωή μου δημιουργούνται από άλλους».

Πέρα απ’ αυτό πάντως, ο Γκουαρντιόλα απάντησε και σε αγωνιστικά… ιντριγκαδόρικα ερωτήματα, όπως το ποιος παίκτης του θα ήταν ιδανικός για προπονητής, λέγοντας:

«Νομίζω ότι ο Γκουντογκάν θα ήταν. Οι παίκτες της μεσαίας γραμμής έχουν την ευκαιρία να γίνουν προπονητές. Οι παίκτες που θεωρούν το παιχνίδι του ποδοσφαίρου ως παγκόσμιο και δεν σκέφτονται "εγώ, εγώ και εγώ". Όταν αυτοί οι παίκτες αρχίσουν να κατανοούν το παιχνίδι ως ομάδα, ως σύνολο, έχουν την ευκαιρία να γίνουν προπονητές».

Όσο για το άλλο απόσπασμα των λεγομένων του που προκάλεσε εντύπωση, ήταν αυτό που αφορούσε την αγάπη του για το γκολφ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα άλλαζα τα μισά από αυτά που έχω πετύχει ως προπονητής ή ως ποδοσφαιριστής για να έχω ένα τίμιο παιχνίδι γκολφ. Ειλικρινά, θα έκανα τα πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x