Αγγλία

Γκουαρντιόλα: «Ο Στέρλινγκ μένει εδώ»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν το Ραχίμ Στέρλινγκ να φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της Άρσεναλ, έβαλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του στην αγγλική «The Sun”.

Την επιθυμία του για παραμονή του Ραχίμ Στέρλινγκ στην ομάδα, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως δημοσίευσε η αγγλική εφημερίδα «The Sun», βάζοντας τέλος στις φήμες για μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ομάδα.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είχε ακουστεί έντονα το σενάριο της ανταλλαγής του Αλέξις Σάντσες με το Ραχίμ Στέρλινγκ, με την ανταλλαγή τελικά να μην προχωράει αλλά να μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον Ιανουάριο, με τον Καταλανό προπονητή ουσιαστικά να αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό.

Ο Γκουαρντιόλα προχώρησε σε δηλώσεις για την περίπτωση του Στέρλινγκ τονίζοντας ότι: « Ο Ρας μένει εδώ, ο σύλλογος τον πιστεύει και αυτός είναι και ο λόγος που επενδύσαμε πολλά λεφτά σε αυτόν. Αν οι παίκτες θέλουν να φύγουν μπορούν να φύγουν, αλλά ο Στέρλινγκ θέλει να μείνει. Οι παίκτες που θέλουν να φύγουν πρέπει να ρωτήσουν τον πρόεδρο, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα για αυτό, δεν πάει πουθενά ο Στέρλινγκ».

Να σημειωθεί ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός διανύει μια πολύ καλή χρονιά μέχρι στιγμής , καθώς μετράει 5 γκολ σε 5 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, βοηθώντας τα μέγιστα στην φετινή πορεία των «πολιτών».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x