Αγγλία

Γουέιν, μοιάζεις με τον Χάρι Πότερ! (pics)

Η πληγή του Γουέιν Ρούνεϊ στο κεφάλι αρχίζει να μοιάζει με ουλή και αρκετοί Άγγλοι φίλαθλοι τον παρομοιάζουν με τον Χάρι Πότερ που είχε ένα παρόμοιο σημάδι στο ίδιο περίπου σημείο.

Στις αρχές του μήνα ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, λόγω ενός άσχημου κοψίματος στο κεφάλι μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε από τον Φιλ Τζόουνς.

Πριν από λίγες μέρες διέρευσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία που έδειχνε τον Βρετανό στράικερ και την σοκαριστική πληγή που είχε στο κεφάλι του, όμως πλέον δείχνει να είναι καλύτερη και η πληγή αρχίζει να μοιάζει περισσότερο με ουλή.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι φίλαθλοι στο Νησί για να κάνουν πλάκα στον διεθνή άσο της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, υποστηρίζοντας ότι μοιάζει αρκετά με τον Χάρι Πότερ που είχε παρόμοιο σημάδι στο ίδιο περίπου σημείο

Δείτε τις επίμαχες εικόνες

inner

inner

inner

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x