Αγγλία

Σκέφτεται τη μήνυση η Γουέστ Χαμ λόγω… ακριβής μπύρας!

Το ενδεχόμενο να μηνύσει τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού σταδίου του Λονδίνου για την αυξημένη τιμή πώλησης μπύρας εξετάζει η διοίκηση της; Γουέστ Χαμ, αν δεν υπάρξει μείωση της.

Μια, αν μη τι άλλο ασυνήθιστη για τα αθλητικά δρώμενα, μήνυση μπορεί να λάβει χώρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα…

Συγκεκριμένα, όπως γράφει σε ρεπορτάζ της η «Daily Mail», οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ έκαναν έντονα παράπονα στην διοίκηση της ομάδας τους για το κόστος των προϊόντων που παρείχαν οι καντίνες του γηπέδου, στο πρόσφατο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στην τιμή πώλησης της μπύρας που αποτελεί και απαραίτητο… συνοδευτικό των Άγγλων φιλάθλων, με εκείνους των «σφυριών» να μην αποτελούν εξαίρεση.

Ακούγοντας τα λοιπόν, η Γουέστ Χαμ κινητοποιήθηκε και ζήτησε από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, που είναι η έδρα της, να υπάρξει δραστική μείωση στις 7,5 λίρες, από το επόμενο κιόλας εντός έδρας παιχνίδι…

Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η λονδρέζικη ομάδα να καταφύγει στην λύση της μήνυσης, όπως τους ενημέρωσε!

Το επόμενο ματς της Γουέστ Χαμ είναι απέναντι στη Βίμποργκ στις 18 Αυγούστου. για τα play-offs των προκριματικών του Europa Conference League. Ενώ τρεις ημέρες αργότερα (21/8) υποδέχεται την Μπράιτον για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x