Αγγλία

Συμφώνησε με Μαγκουάιρ η Γουέστ Χαμ, τα… σκάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον παίρνει!

Έτοιμη να δώσει τα -αρκετά- λεφτά που θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποκτήσει τον Χάρι Μαγκουάιρ, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, είναι η Γουέστ Χαμ.

Κάτοικος Λονδίνου θα γίνει, έστω και με… καθυστέρηση κάποιων μηνών, ο Χάρι Μαγκουάιρ, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Daily Express», ο 31χρονος διεθνής στόπερ, που ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με την Γουέστ Χαμ μέσω του ατζέντη του!

Απομένει, λοιπόν, να υπάρξει συμφωνία των «σφυριών» και με τους «κόκκινους διαβόλους», για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή που ήταν να γίνει τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και στην περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν προχώρησε…

Σε ό,τι αφορά στην τιμή πώλησης του Μαγκουάιρ από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή φέρεται να είναι γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, με την Γουέστ Χαμ να είναι διατεθειμένη να δώσει το εν λόγω ποσό.

Ο Άγγλος στόπερ μέτρησε 22 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και δίνοντας άλλες τόσες ασίστ, σε επίπεδο Premier League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x