Αγγλία

«Εξετάζει σοβαρά και Αμορίμ η Γουλβς»

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως είναι από τα φαβορί για τη θέση του προπονητή της Γουλβς, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή βρίσκεται η Γουλβς μετά την απόλυση του Μπρούνο Λάζε λόγω του κακού ξεκινήματος στη φετινή σεζόν.

Όπως προκύπτει από τη βρετανική «The Sun», στην κορυφή της λίστας της διοίκησης των «Λύκων» βρίσκεται ο Ρούμπεν Αμορίμ, νυν προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

O 37χρονος Πορτογάλος, που κατέκτησε τη σεζόν 2020-21 το πορτογαλικό πρωτάθλημα με τα «Λιοντάρια», δεσμεύεται με συμβόλαιο και η Γουλβς θα πρέπει να καταβάλει την απαραίτητη ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον φέρει στην Αγγλία, κάτι που αποτελεί φυσικά και το τεράστιο εμπόδιο.

Επιπλέον, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως πέρα από τον Αμορίμ, εξετάζεται και ο Ζουλιέν Λοπετέγι, του οποίου το μέλλον στη Σεβίλλη μοιάζει αμφίβολο, αλλά και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Η Γουλβς με μόλις μία νίκη σε 8 αγωνιστικές βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και αναζητά όσο πιο άμεσα γίνεται το νέο της προπονητή ώστε να επανέλθει σε φόρμα.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x