Αγγλία

Τέζαρε τη Γουλβς με τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις και προκρίθηκε στους «4» του FA Cup η Κόβεντρι!

Τι κι αν η Γουλβς προηγήθηκε στο 88'. Η Κόβεντρι της Championship πραγματοποίησε τρομερή ανατροπή στην ανατροπή (2-3) στις καθυστερήσεις, της... έκλεισε το σπίτι και προκρίθηκε στους «4» του FA Cup!

Στα ημιτελικά του FA Cup με εκκωφαντικό τρόπο η Κόβεντρι!

Η ομάδα της Championship επικράτησε 3-2 στο ντέρμπι των Μίντλαντς, στο νοκ-άουτ παιχνίδι στην έδρα της Γουλβς -και μάλιστα με επική ανατροπή στην ανατροπή στις καθυστερήσεις- και έτσι έκλεισε θέση για τους «4» της διοργάνωσης.

Σ' ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξαιρετικά, όντας και οι πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο! Εντέλει, το εξαργύρωσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου, με την προβολή με τον ώμο από τον Σιμς στο 53', σε μια οριακή φάση που φυσικά πέρασε και από τον έλεγχο του VAR.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι αύξησαν την απόδοσή τους και βρήκαν σκορ πρόκρισης με δύο χτυπήματα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, με τους Αϊτ-Νουρί (83') και Μπουένο (88').

Κι όμως! Η Κόβεντρι όχι μόνο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αλλά πραγματοποίησε επικό come back στον έξτρα χρόνο! Στο 90'+7' ο Σιμς σκόραρε για δεύτερη φορά, για να έρθει στο 90'+10' ο Ράιτ να διαμορφώσει το 2-3 με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ.





Το πρόγραμμα των προημιτελικών του FA Cup:

Σάββατο (16/3)

Γουλβς-Κόβεντρι 2-3
(83' Αϊ-Νουρί, 88' Μπουένο – 53', 90'+7' Σιμς, 90'+10' Ράιτ)

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή (17/3)

Τσέλσι-Λέστερ (14:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (17:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x