Έναν χρόνο διήρκεσε η απουσία της Γουότφορντ από τα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου!
Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Championship, οι «μέλισσες» νίκησαν 1-0 τη Μίλγουολ και εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στην Premier League
Θυμίζουμε, η αγγλική ομάδα ξεκίνησε την σεζόν με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της, με τον Σέρβο τεχνικό να απολύεται πριν από τέσσερις μήνες.
Η Γουότφορντ από εκεί και πέρα πήγε... τρένο και εξασφαλίζοντας διαφορά 10 βαθμών από την 3η Μπρέντφορντ, πανηγυρίζει την επιστροφή της στα «σαλόνια».
Norwich i Watford blyskawicznie wracaja do Premier League. Oby chociaz zamiast Bournemouth awansowal ktos inny. pic.twitter.com/3UqvjNfDZg
— Darek Kosinski (@DarekKosinski) April 24, 2021
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






