Αγγλία

Η Λίβερπουλ είναι πρώτη και αήττητη! (pic)

Όχι, δεν ξύνουμε πληγές… Η Λίβερπουλ αν έδινε μόνο ντέρμπι, θα ήταν πρώτη και αήττητη στην Premier League! Αλλά έχει βρει κακό μπελά με τους «μικρούς»!

Το πρωτάθλημα, λένε, το παίρνεις νικώντας τους «μικρούς»…

Αυτό που κάνει η Τσέλσι, για παράδειγμα και την έχει φέρει στην κορυφή της Premier League, επτά βαθμούς πάνω από τη Λίβερπουλ. Η τελευταία, όμως, είναι πρώτη και αήττητη στην ειδική βαθμολογία των πρώτων έξι ομάδων του βαθμολογικού πίνακα!

Αν, δηλαδή, στην Αγγλία διεξαγόταν μίνι πρωτάθλημα, τότε οι «κόκκινοι» θα βάδιζαν ολοταχώς για κούπα!

Μετά το χθεσινό 1-1 στο αγγλικό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ συμπλήρωσε έξι ματς αήττητος απέναντι στους υπόλοιπους πέντε διεκδικητές του φετινού τίτλου, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τη στιγμή, δε, που οι πρώτοι «μπλε» έχουν 9 βαθμούς, με τρεις νίκες και έξι ήττες.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, λοιπόν, έχει στο «Άνφιλντ»: Νίκη και ισοπαλία με τις δύο Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, «διπλά» στο Λονδίνο επί των Τσέλσι και Άρσεναλ, ισοπαλία με Τότεναμ στην αγγλική πρωτεύουσα και το χθεσινό αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ».

Με τους «μικρούς», όμως, έχει αφήσει καμπόσους βαθμούς, με αποτέλεσμα να κυνηγάει τον… Κόντε: Ήττα στην Μπέρνλι, ήττα στην Μπόρνμουθ, ισοπαλία σε Σάντερλαντ και Σαουθάμπτον, και εντός έδρας «Χ» με τη Γουέστ Χαμ…

inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x