Αγγλία

Η Μάνστσεστερ Σίτι θέλει τον Αλέξις Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες αρνείται να αποδεχθεί την πρόταση της Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο αγγλικός Τύπος υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει στη... γωνία.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει και πάλι υπό των εντολών του έναν ποδοσφαιριστή που είχε στη Μπαρτσελόνα. Τον Αλέξις Σάντσες.

Ο αγγλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο άσος της Άρσεναλ δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση που του έχει γίνει, με αποτέλεσμα η όρεξη του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να μεγαλώνει.

Συγκεκριμένα ο Σάντσες επιθυμεί ένα συμβόλαιο με αποδοχές μεγαλύτερες από 200.000 λίρες την εβδομάδα, με τους «κανονιέρηδες» να μην δείχνουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους μέχρι εκεί.

Έτσι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος εκτιμά τις ικανότητες του Σάντσες, είναι έτοιμος να προσεγγίσει τον παίκτη για να τον εντάξει στο ρόστερ της Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x