Αγγλία

Η Πρέμιερ έχει πλέον εκπρόσωπο και από την Κούβα!

Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος είχε την πρώτη εμφάνιση της Νόριτς στη μεγάλη κατηγορία και την... 114η διαφορετική χώρα που έχει εκπροσωπηθεί από ποδοσφαιριστή στην σύγχρονη ιστορία της Λίγκας!

Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ είχε την πρώτη εμφάνιση της Νόριτς στη μεγάλη κατηγορία και την... 114η διαφορετική χώρα που έχει εκπροσωπηθεί από ποδοσφαιριστή στην σύγχρονη ιστορία της Λίγκας!

Ο Ονέλ Ερνάντες, 26χρονος χαφ από την Κούβα, πέρασε στο παιχνίδι του «Άνφιλντ» με αλλαγή στο 70ο λεπτό αντί του Τράιμπουλ για τα «καναρίνια», τα οποία έφυγαν ηττημένα με το τελικό 4-1 από την έδρα των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Κουβανός ποδοσφαιριστής δεν είχε υπάρξει ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ και εν έτει 2019 έγινε κι αυτό! Μάλιστα, είναι η 114η διαφορετική χώρα που έχει εκπροσωπηθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x