Αγγλία

Ίμπρα: «Βαρέθηκα να περιμένω τη Γιουνάιτεντ και ανακοίνωσα τη μεταγραφή μου. Τα κατέστρεψα όλα!»

Την απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε πίσω από τις κάμερες κατά την περίοδο της μεταγραφής του από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ακόμα μία τρομερή ιστορία από τη μέχρι τώρα καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποκαλύπτουν τα σουηδικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «Aftonbladet», που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα απόσπασμα από το βιβλίο του 40χρονου «Arenalina».

Συγκεκριμένα, η ιστορία πάει το καλοκαίρι του 2016, όταν ο Σουηδός ήταν ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και περίμενε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Ο Σουηδός δεν είχε ακούσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πάνω από μία εβδομάδα και έτσι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του», αναφέρει το δημοσίευμα και παραθέτει την εξιστόρηση του Σουηδού επιθετικού.

«Η πραγματικότητα είναι ότι πήρα το Instagram και έγραψα: “Η επόμενη ομάδα μου θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχα κουραστεί από τις διαπραγματεύσεις. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες ανακοινώσεις, αν το θέμα δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Ραϊόλα ήθελε να με σκοτώσει.

Ήταν δικό μου φταίξιμο. Ο Μίνο Ραϊόλα δεν ευθυνόταν σε κάτι. Έχασα την υπομονή μου. Θέλω να απολογηθώ ακόμα μία φορά»
, αναφέρει ο Ζλάταν και αποκαλύπτει και το μήνυμα του Εντ Γούντγουορντ.

«”Κατέστρεψες ένα πλάνο προώθησης αξίας 6 εκατ. ευρώ”. Είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη και μια παρουσίασε σε επίπεδο Χόλιγουντ. Τα κατέστρεψα όλα με μία ανακοίνωση στα social media».

Η ανάρτηση του Ζλάταν που άναψε φωτιές:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x