Αγγλία

Ιταλικές… σειρήνες για Οριγί

Έντονο ενδιαφέρον από… Ιταλία μεριά για την απόκτηση του Ντιβόκ Οριγί της Λίβερπουλ υπάρχει, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Τρεις ομάδες από την κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, Ντιβόκ Οριγί, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί.

Το συμβόλαιο του Βέλγου με την ομάδα της Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα για ακόμα έναν χρόνο σε περίπτωση που φτάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων στην Πρέμιερ, όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην του δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως ο Γερμανός προπονητής δεν τον έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής ούτε μία φορά ως βασικό σε παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος.

Μένει να δούμε αν και πότε θα έχουμε επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Οριγί, με την κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας να φαντάζει αυτή την στιγμή ως ο πιθανότερος επόμενος προορισμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x