Αγγλία

Καβάνι: Έμεινε στη Γιουνάιτεντ γιατί ήθελε να παίξει με κοινό στο “Old Trafford”

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον Έντισον Καβάνι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να αγωνιστεί στο γήπεδο της ομάδας με τους οπαδούς παρόντες.

Τις σκέψεις του για την εύκολη, όπως αποδείχθηκε απόφαση που πήρε, να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστές ο Έντισον Καβάνι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ανάμεσα στα όσα υποστηρίζει ο Καβάνι, αναφέρει και την τεράστια επιθυμία που είχε να αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» μπροστά στα μάτια των οπαδών της ομάδας κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε την τύχη να κάνει.

«Μέσα στη σεζόν ανέπτυξα μεγάλη αγάπη για την ομάδα και όλα όσα αντιπροσωπεύει. Αισθάνομαι ένα ισχυρό πια δέσιμο με τους συμπαίκτες μου και με όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα. Όλοι αυτοί μου δίνουν έναν ισχυρό κίνητρο κάθε ημέρα και ξέρω πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα», αναφέρει και συνεχίζει:

«Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην ομάδα ένιωσα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Σαν παίκτης αυτό γνωρίζω καλά ότι δίνει κίνητρο και αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να παίξεις το καλύτερο ποδόσφαιρό σου και θέλω να τον ευχαριστήσω σε αυτό.
Επίσης, έχω αισθανθεί συγκινημένος από το πόσο πολύ θερμά οι οπαδοί μας ήθελαν να μείνω στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να τους προσφέρω χαρά με την απόδοσή μου στο γήπεδο. Δεν είχα, μέχρι τώρα την ευκαιρία να παίξω στο γήπεδό μας με κόσμο, και είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να κάνω, ανυπομονώ για αυτό»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x