Αγγλία

Καντέ για πωλητήριο Τσέλσι: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, ήρθε γρήγορα»

Ο Ενγκολό Καντέ μίλησε για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες της Τσέλσι, μετά από την είδηση πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έβαλε πωλητήριο στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ενγκολό Καντέ χαρακτήρισε ως κάτι που ήρθε πολύ γρήγορα και δεν το περίμεναν την απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι, μετά από τις κυρώσεις που του επέβαλε η Βρετανική κυβέρνηση, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο αμυντικός των «μπλε» μίλησε στο αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Skysports», τονίζοντας πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν ποδόσφαιρο για τον κόσμο της ομάδας και έκλεισε λέγοντας πως ελπίζει όλα να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε ήρθε πολύ γρήγορα, όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο για εμάς, για τον σύλλογο, για τον κόσμο μας και να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία: «Είναι άσχημο να βλέπουμε να γίνεται κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ελπίζουμε ότι θα τελειώσουν όλα με τον καλύτερο »

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x