Ο Ντιμίτρι Σέλουκ ποτέ δεν δίσταζε να πει τα πράγματα όπως τα πιστεύει, δίχως να υπολογίζει συνέπειες. Ο ατζέντης που είχε... ταλαιπωρήσει και τον ελληνικό Τύπο όταν ο Γιάγια Τουρέ έπαιζε στον Ολυμπιακό, έκανε ένα σχόλιο που μπορεί να βάλει σε μπελάδες τον καλύτερο πελάτη του, δίχως ο τελευταίος να έχει ευθύνη.
Ο Σέλουκ υποτίμησε τις προπονητικές αρετές του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό από το ερχόμενο καλοκαίρι να δουλεύει στους «πολίτες» έχοντας υπό τις οδηγίες του και πάλι (όπως στην Μπαρτσελόνα) τον Ιβοριανό άσο.
«Η αλήθεια είναι ότι ο Πεπ πήρε τίτλους με τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, όμως, ακόμα και ο παππούς μου θα έπαιρνε τίτλους με αυτές τις ομάδες που έχουν φοβερούς παίκτες και πρόκειται για τεράστιους συλλόγους», τόνισε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






