Αγγλία

Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μπράιτον ο Καϊσέδο - Πιέζει για μεταγραφή στην Άρσεναλ!

Ο Μόιζες Καϊσέδο δεν πήγε στη σημερινή προπόνηση της Μπράιτον, δεν θέλει να παίξει στο ματς Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ και πιέζει ασφυκτικά για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

«Θέμα» δημιουργείται στην Μπράιτον με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της. Όπως κάνει γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μόιζες Καϊσέδο δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ούτε στο ματς Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ την Κυριακή.

Ο Καϊσέδο με αυτόν τον τρόπο δείχνει την αντίθεσή του στις «πρακτικές» της ομάδας του, προσπαθώντας να πιέσει τη διοίκηση των «γλάρων» για να αποδεχτεί τη νέα πρόταση της Άρσεναλ (σσ. 65 εκατ. ευρώ) για την απόκτησή του.





Την Παρασκευή η Μπράιτον είχε απορρίψει την προσφορά ύψους 60 εκατ. ευρώ των «κανονιέρηδων» για τον 21χρονο χαφ από το Εκουαδόρ, όπως και μία πρόταση της Τσέλσι που έφτανε τα 55 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως προ εβδομάδων είχε δημιουργηθεί θέμα και με τον Λεάντρο Τροσάρ, ο οποίος δεν ήθελε να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Μπράιτον και εν τέλει η ομάδα… ενέδωσε στις πιέσεις του ποδοσφαιριστή, πουλώντας τον με 28 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x