Αγγλία

Κανένα θέμα Λίβερπουλ - Ιγκουαΐν, είδε Αργεντινή ο Κλοπ (pics)

Η παρουσία του Κλοπ στο «Levi's Stadium» σήκωσε θύελλα φημών για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ιγκουαΐν, η «Liverpool Echo» όμως διέψευσε τα δημοσιεύματα... απογοητεύοντας τους οπαδούς των «Reds».

Ένα θέμα που βρίσκεται συχνά τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο της αθλητικής ειδησεογραφίας σε Αγγλία και Ιταλία, είναι το φημολογούμενο -έντονο- ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Την αποκάλυψη έκανε το «BeIn Sports», το οποίο αναφέρει πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, έναντι περίπου 40 εκατ. ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Την είδηση αυτή ήρθε να ενισχύσει η παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα της Αργεντινής με την Χιλή (3-1) στο «Levi's Stadium» για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του επετειακού Copa America και η αποχώρησή του μάλιστα από το γήπεδο στο 75ο λεπτό, λίγο μετά την αντικατάσταση του Ιγκουαΐν από τον Σέρχιο Αγουέρο.

Αρκετά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο άνθρωπος που ήταν στο πλευρό του Γερμανού ήταν ο αδερφός και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νίκολας, εν τέλει όμως αποδείχθηκε πως ήταν ο γιος -που μοιάζει αρκετά εξωτερικά με τον Νίκολας- του προπονητή της Λίβερπουλ!

Η αρκετά έγκυρη σε θέματα των «Reds», «Liverpool Echo», χαρακτήρισε μάλιστα μέσες άκρες αποκύημα της φαντασίας τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Αργεντινό επιθετικό, υπογραμμίζοντας πως ο Κλοπ βρίσκεται στην Καλιφόρνια απλά για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Να σημειωθεί πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ιγκουαΐν, το οποίο λήγει το 2018, ανέρχεται στα 94 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος ήταν ο δεύτερος πιο παραγωγικός επιθετικός στην Ευρώπη, σκοράροντας 36 γκολ στη Serie Α με τη φανέλα της Νάπολι. Κάτι ανάλογο, έχει πετύχει στο παρελθόν μονάχα ο Τζίνο Ροσέτι της Τορίνο το μακρινό 1929.

«Θα μιλήσουμε μετά το Copa America, σκέφτομαι μονάχα την εθνική ομάδα», ήταν το λιτό σχόλιο του διεθνούς άσου στο «Sky Sports» μετά το παιχνίδι με τη Χιλή, όπου η «αλμπισελέστε» επικράτησε της ομάδας που πέρυσι της στέρησε στον τελικό τον τίτλο.

Juergen Klopp was at Argentina v Chile last night with Gonzalo Higuain's brother. Then left when he was subbed on 75 minutes. Liverpool fans should get very excited!!! ?? ?? ?? #higuain #liverpool #klopp

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 101 Great Goals (@101greatgoals) στις










Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x