Αγγλία

Κανονικά στον πάγκο ο Μουρίνιο με Τσέλσι

Στο… πόστο του θα είναι κανονικά ο Ζοζέ Μουρίνιο στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Μαν. Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, καθώς πήρε παράταση η εκδίκαση της ποινής του για τα υβριστικά σχόλια μετά τη Νιούκαστλ.

Στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται κανονικά ο Ζοζέ Μουρίνιο το Σάββατο (20/10), όπου η ομάδα του αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε, όπως αναμενόταν, παράταση από την αγγλική ομοσπονδία για την εκδίκαση της ποινής του, όσον αφορά τα υβριστικά σχόλια μετά το ματς με τη Νιούκαστλ και αφού το αίτημά του έγινε δεκτό, τότε θα βρίσκεται κανονικά στην άκρη του πάγκου για το κρίσιμο ντέρμπι.

Να θυμίσουμε πως η FA κάλεσε τον «Special One» σε απολογία, αφού διαπιστώθηκε πως έβρισε στα πορτογαλικά τους δημοσιογράφους μετά την αγχωτική νίκη των «κόκκινων διαβόλων» επί της Νιούκαστλ με 3-2.

Η παράταση εγκρίθηκε και η νέα διορία του πολύπειρου τεχνικού να απαντήσει ορίστηκε για τις 18:00 την ερχόμενη Τετάρτη (24/10.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x