Αγγλία

Κάραγκερ: «Ο Οταμέντι και ο Στόουνς θα στερήσουν από τη Σίτι το πρωτάθλημα»

Στην κάκιστη εμφάνισή των Νίκολας Οταμέντι και Τζος Στόουνς για τη Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Νόριτς στάθηκε ο Τζέιμι Κάραγκερ σε δηλώσεις του.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κινδυνεύσει να χάσει το πρωτάθλημα εάν συνεχίσουν να αγωνίζονται έτσι όπως απέναντι στη Νόριτς οι Νίκολας Οταμέρντι και Τζος Στόουνς σύμφωνα με τα λεγόμενα του παλαίμαχου αμυντικού της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των πρωταθλητών Αγγλίας τα «έκανε» θάλασσα απέναντι στα «καναρίνια», με τον σχολιαστή του "Sky Sports" να μη διστάζει να τους ασκήσει δριμεία κριτική, υποστηρίζοντας ότι με τις τραγικές αυτές εμφανίσεις η Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει τον τίτλο.

«Ο Οταμέντι συνεχώς γλιστράει. Το κάνει αυτό συνέχεια εξάλλου. Δεν θα αλλάξει ποτέ και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που δεν είναι αρκετά ικανός για να αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Σίτι. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου και όσα έχω δει από εκείνον τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια δεν μου έχουν αλλάξει σε καμία περίπτωση την άποψή μου για τον Οταμέντι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο αμυντικός σαν όλους τους άλλους που είχε κατά την διάρκεια της καριέρας του στους συλλόγους τους οποίους εργάστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα», επισήμανε ο Κάραγκερ

Στη συνέχεια, ο 41χρονός σχολιαστής αναφέρθηκε στον Τζον Στόουνς, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξει άρδην την αγωνιστική του εικόνα εάν επιθυμεί να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι και να μην αποτελέσει αργά ή γρήγορα παρελθόν.

«Αναφορικά με τον Τζον Στόουνς, κατά κάποιο τρόπο μέσα στους τρεις με τέσσερις επόμενους μήνες ουσιαστικά αναμένεται να κριθεί η καριέρα του και εάν δεν πείσει τον Γκουαρδιόλα είμαι σίγουρος ότι η Σίτι θα στραφεί στην αγορά για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή», υπογράμμισε ο «Τζέιμι».

Στη συνέχεια, ο σχολιαστής του "Sky Sports" υποστήριξε ότι ο Γκουαρντιόλα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο, μη έχοντας άλλη επιλογή, δεδομένης και της μακροχρόνιας απουσίας του Εμερικ Λαπόρτ.

«Αυτήν τη στιγμή θεωρώ ότι ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει να παρατάσσει την ομάδα του με το συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο αλλά δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς δεν κινήθηκε και ιδιαίτερα μεταγραφικά το καλοκαίρι στο αμυντικό κομμάτι», κατέληξε ο Κάραγκερ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x