Αγγλία

Στήριξε τον Τούχελ ο Κάραγκερ

Στο πλευρό του Τόμας Τούχελ μετά τη βαριά ήττα της Τσέλσι στο φιλικό με την Άρσεναλ (0-4) τάχθηκε ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Μιλώντας στο TalkSport ο Τζέιμι Κάραγκερ υποστήριξε το ξέσπασμα του Τόμας Τούχελ μετά την βαριά ήττα της Τσέλσι στο φιλικό απέναντι στην Άρσεναλ με 4-0.

Ο Γερμανός προπονητής μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στη σωματική και ψυχική κατάσταση της ομάδας του, ενώ έστειλε και μήνυμα προς τη διοίκηση των «μπλε» για περαιτέρω ενίσχυση με ποιοτικές προσθήκες.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, που εργάζεται ως αναλυτής στο Sky Sports συντάχθηκε με τον Γερμανό και υποστήριξε πως η Τσέλσι δεν έπρεπε να ηττηθεί με τόσο βαρύ σκορ.

«Νομίζω ότι είναι εύκολο να τους υποβαθμίσεις όταν δεν πάνε καλά, όλοι το ξέρουμε αυτό. Ήμουν παίκτης και μπορούμε να πούμε ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν σημαίνουν τίποτα γιατί θα κριθεί στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Αν κερδίσεις, δεν έχει σημασία.

Αλλά ως παίκτης ή προπονητής δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κερδίζεις και να παίζεις καλά και να χτίζεις κάποιο είδος αυτοπεποίθησης.

Μπορείτε να δείτε την αντίδραση του Τόμας Τούχελ μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ. Θαυμάζω πολύ την αντίδραση. Παίζεις ακόμα για την Τσέλσι, παίζεις με την Άρσεναλ και είναι ένα μεγάλο παιχνίδι.

Ξέρω ότι είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, αλλά δεν πρέπει να χάσεις με 4-0, και πραγματικά θαύμασα πόσο σοβαρά το έπαιρνε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παρασυρθούν, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ηττηθούν έτσι από την Άρσεναλ δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x