Αγγλία

Επιβεβαιώνει την αποχώρηση ο Κέιν: «Εγώ αποφασίζω για μένα, όχι ο Λέβι»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τότεναμ επιβεβαίωσε ο Χάρι Κέιν, τονίζοντας μάλιστα ότι εκείνος θα αποφασίσει για το μέλλον του κι όχι ο πρόεδρος, Ντάνιελ Λέβι.

Επιβεβαίωσε τη «βόμβα» αποχώρησης από την Τότεναμ ο Χάρι Κέιν, μιλώντας στο podcast του Γκάρι Νέβιλ «Overlap», τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του κι όχι ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λέβι.

«Ναι, νομίζω ότι η καριέρα μου είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια συζήτηση που πρέπει να γίνει με την ομάδα. Θέλω να παίζω στα μεγαλύτερα παιχνίδια, να ζω τις μεγάλες στιγμές. Θέλω να παίζω στο Champions League. Ελπίζω ότι μπορώ να έχουμε αυτή τη συζήτηση. Έπειτα από 16 χρόνια, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια ειλικρινή συζήτηση», είπε ο Χάρι Κέιν στον «θρύλο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

«Είμαι σίγουρος ότι ο Ντάνιελ Λέβι θα θέλει να καθορίσει το πλάνο σύμφωνα με το πώς βλέπει την κατάσταση, αλλά στο τέλος είναι απόφαση δική μου και πώς νιώθω και τι είναι το καλύτερο για μένα και την καριέρα μου αυτή τη στιγμή», συνέχισε και συνέχισε να μιλά επί του θέματος.

«Ενδεχομένως ο Λέβι να ήθελε να με πουλήσει. Μπορεί να σκέφτεται ότι αν μπορούσε να πάρει 120 εκατ. ευρώ, τότε γιατί όχι; Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω… Δεν θα κοστίζω τόσα πολλά σε 2-3 χρόνια. Είχα πει στο παρελθόν, ότι ποτέ δεν πρόκειται να πω ότι θα μείνω στην Τότεναμ για το υπόλοιπο της καριέρας μου».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x