Αγγλία

Κερδίζει τη μάχη για Βαλένσια η Σουόνσι

Προβάδισμα στην απόκτηση του Ένερ Βαλένσια φαίνεται να παίρνει η Σουόνσι, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Μπορεί η Λάτσιο να παρουσιαζόταν ως το απολυτό φαβορί για την απόκτηση του Ένερ Βαλένσια, αλλά η Σουόνσι μπήκε «σφήνα» στη συγκεκριμένη υπόθεση, κάνοντας επίσημη προσφορά στη Γουέστ Χαμ.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» οι Ουαλοί βρίσκονται ένα βήμα πριν επισημοποιήσουν τη συμφωνία, αφού η πρόταση 13 εκ. ευρώ που έστειλαν στα γραφεία των «σφυριών» είναι ελαφρώς καλύτερη από την αντίστοιχη των Ρωμαίων.

Αυτή η εξέλιξη έχει φέρει σε θέση ισχύος την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, της οποίας η διοίκηση έχει κανονίσει ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη με σκοπό να «τελειώσουν» το θέμα.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x