Αγγλία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει απαγορεύσει στους Βορειοκορεάτες να βλέπουν 3 ομάδες της Premier League για συγκεκριμένο λόγο!

Την απόφαση να «απαγορεύσει» την προβολή των αγώνων τριών συγκεκριμένων ομάδων της Premier League στη Βόρεια Κορέα, πήρε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αναμφίβολα, η Premier League είναι η πιο δημοφιλής ποδοσφαιρική λίγκα του πλανήτη, με αποτέλεσμα να προβάλλεται σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, ακόμα και στη Βόρεια Κορέα.

Ωστόσο, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά από απόφασή του, προέβη στην «απαγόρευση» προβολής τριών συγκεκριμένων ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας, τα παιχνίδια των οποίων και δεν θα μεταδίδονται στην χώρα.

Ο λόγος για τις Τότεναμ, Γουλβς και Μπρέντφορντ... Ο λόγος, απλός, τουλάχιστον για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, αφού σε αυτές τις ομάδες αγωνίζονται τρεις Νοτιοκορεάτες, οι Σον, Χουάνγκ Χι-Τσαν και Κιμ Τζι-Σο.

Οι δύο αυτές χώρες βρίσκονται εδώ και πολλές δεκαετίες σε έντονες διαμάχες και διαφωνίες, με τις ισορροπίες να είναι εδώ και καιρό λεπτές ανάμεσα στα δύο κράτη που αποσπάστηκαν το 1945.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x