Αγγλία

Κλάτενμπεργκ: «Θα κάνω τατουάζ στον κ@@@ μου και τους επτά Sidemen»

Την ευκαιρία να χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου σε εκατομμύρια χρήστες του Youtube είχε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ μετά την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο πρώην επικεφαλής της κεντρικής διαιτησίας της ΕΠΟ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ, χάρισε στιγμές γέλιου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μετά την φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Βάλεϊ μεταξύ της μικτής Youtubers και των επικεφαλής ενός εκ των κορυφαίων καναλιών της πλατφόρμας αναπαραγωγής βίντεο, Sidemen.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγλος διαιτητής απάντησε σε ερωτήσεις σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου με αφορμή τα τατουάζ που έχει στο σώμα του και αφορούν στους τελικούς του FA Cup, του Champions League και του Euro 2016 τους οποίους και διηύθυνε.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε αν ο Κλάτενμπεργκ θα έκανε και πάλι κάποιο τατουάζ ως αναμνηστικό για τον συγκεκριμένο αγώνα και σε ποιο σημείο του σώματος θα ήταν αυτό.

Η απάντηση του 47χρονου Άγγλου διαιτητή ήταν... αφοπλιστική:

«Δεν θα έκανα τατουάζ κάποιον συγκεκριμένο, αλλά όλη την ομάδα των Sidemen. Αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο θα χωρούσαν όλοι αυτοί. Μάλλον εκεί πίσω», δείχνοντας το... προφανές σημείο.

Για την ιστορία, η ομάδα των Sidemen αποτελείται από επτά άτομα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x