Αγγλία

Κλοπ: «Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου για την Super League, αλλά δεν παραιτούμαι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκανε… κωλοτούμπα εκφράζοντας αντιρρήσεις για τη δημιουργία της Super League, αλλά έδειξε διάθεση να ακούσει τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε μετά την ισοπαλία με τη Λιντς (1-1) αν εξακολουθεί να είναι αντίθετος με τη δημιουργία της European Super League, όπως είχε δηλώσει το 2019. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ δεν έκανε κωλοτούμπα, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν παραιτείται και θέλει να ακούσει τις απόψεις των ιδιοκτητών του συλλόγου που πήραν την απόφαση να συμμετέχουν στην κίνηση.

«Δεν άλλαξα γνώμη. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Οι φίλαθλοι δεν είναι χαρούμενοι με αυτό και μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες συμμετείχαμε στη διαδικασία και δεν ξέραμε γι’ αυτή. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να μπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις, δεν τις καταλαβαίνω. Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου», τόνισε:

Όσο για το αν η απόφαση της διοίκησης τον απογοητεύει; «Δεν είναι θέμα απογοήτευσης. Εγώ είμαι εδώ από τη θέση του προπονητή και θα κάνω αυτό όσο με αφήνουν. Άκουγα ότι θα παραιτηθώ και κάτι τέτοια. Όταν τα πράγματα είναι πιο ζόρικα, τόσο περισσότερο θέλω να μένω σε μια ομάδα. Νιώθω υπεύθυνος γι’ αυτή, για το σύλλογο και τη σχέση με τους φιλάθλους. Γι’ αυτούς είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε την άκρη με κάποιον τρόπο. Οι ιδιοκτήτες μας είναι σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι, που νοιάζονται για τον σύλλογο, αλλά δεν έχουν καμία ανάγκη ή υποχρέωση να μας εξηγούν τις αποφάσεις τους. Δεν έχω κανένα θέμα με το Champions League, μου αρέσει ο ανταγωνισμός και μου αρέσει ότι μπορεί η Γουέστ Χαμ να παίζει σε αυτή τη διοργάνωση του χρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x