Αγγλία

Κλοπ: «Δεν έχω αποφασίσει, όλα είναι πιθανά, μπορεί και να αποσυρθώ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα «Bild», δήλωσε πως δεν έχει κάνει πλάνα για το μέλλον και ότι ίσως αποσυρθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ στην εφημερίδα «Bild», αναφέρθηκε για το μέλλον του ως προπονητής, την εθνική Γερμανίας, καθώς και για το… εσώρουχο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θα μου άρεσε να το κάνω αυτό: Πρώτα στην εθνική Γερμανίας, μετά στην Μπάγερν Μονάχου, μετά ξανά στην Ντόρτμουντ και μετά να επέστρεφα για πάντα στην Λίβερπουλ.

Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, πραγματικά δεν ξέρω. Ελπίζω τα επόμενα δυο-τρία χρόνια να συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο, μετά θα αποφασίσω. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποσυρθώ. Τα πάντα είναι πιθανά»
, ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού, που συμπλήρωσε:

«Για αρκετά χρόνια αγόραζα και εγώ εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και έχω ακόμα στη συλλογή μου μερικά.
Σταμάτησα όμως να τα φοράω από τότε που χάσαμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Από εκείνο το βράδυ και έπειτα δεν τα έχω ξαναφορέσει».


Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x