Δεδομένο θεωρείται πως το καλοκαίρι ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα έναντι ενός καλού χρηματικού πόσου, αφού δε απέδωσε τα αναμενόμενα.
Έτσι οι «μπλαουγκρανα» επιθυμούν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο της δεύτερης πιο ακριβοπληρωμένης μεταγραφής στην ιστορία του συλλόγου προκειμένου να αποκτήσουν ένα άλλο ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει περισσότερο χωρίς τόσο συχνούς τραυματισμούς.
«Πωλείται; Είναι διαθέσιμος; Ενδιαφέρομαι» αναρωτήθηκε ο Κλοπ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον 20χρονό επιθετικό.
Ωστόσο περιμένουμε να δούμε αν αυτό θα αποτελέσει και επίσημο ενδιαφέρον την περίοδο του καλοκαιριού και θα υπάρξει πρόταση.
Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






