Αγγλία

Κλοπ για παίκτες Λίβερπουλ: «Ήταν καλύτερο να μη βλέπουμε για λίγο ο ένας τον άλλον»

Ως μια μορφή… δοκιμαστικού χωρισμού παρουσίασε το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες της Λίβερπουλ μετά την ήττα από τη Γουλβς ο Γιούργκεν Κλοπ.

Την απόφαση να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά τη νέα ήττα από τη Γουλβς εξήγησε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Γερμανός παραδέχθηκε ότι επιστράτευσε τη συγκεκριμένη λύση ως μια μορφή… δοκιμαστικού χωρισμού για ν’ αποφορτιστεί το κλίμα.

Τόνισε λοιπόν συγκεκριμένα:

«Μιλήσαμε μεταξύ μας, το αναλύσαμε και αποφασίσαμε να δώσουμε στα παιδιά δύο ημέρες ρεπό καθώς μεσολαβούσε αρκετό διάστημα από το περασμένο Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα.

Θα μπορούσα να ορίσω προπόνηση ή αποθεραπεία την Κυριακή και από Δευτέρα να ξεκινούσαμε την προετοιμασία για την Έβερτον. Δεν θα μας βοηθούσε όμως καθόλου. Θα ήταν πολύ άσχημο, θα είχαμε τραυματισμούς και θα δημιουργούσε μόνο προβλήματα.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν μιλήσαμε την Κυριακή για όλα, σκέφτηκα ότι θα μας κάνει 100% καλό να μην ειδωθούμε για αυτές τις δύο μέρες. Μας βοήθησε αυτό. Έφυγα την Κυριακή σε μέτρια διάθεση και όταν επέστρεψα ήταν πολύ καλύτερη.

Το δούλεψα μέσα μου, έλαβα πολλές κλήσεις στο κινητό μου αλλά ήμουν σε πολύ καλύτερη διάθεση, οπότε με ωφέλησε. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες μου δείχνουν εντυπωσιακά φρέσκοι. Είναι αλήθεια, οι προπονήσεις πήγαν πολύ καλά, είχαν σούπερ ένταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x