Αγγλία

Κλoπ: «Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το ματς κόντρα στην Παρί»

Δηλώσεις μία ημέρα πριν τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Παρί Σεν Ζερμαίν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται προ των πυλών με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες που έκαναν στα πρωταθλήματά τους. Οι «κόκκινοι» δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά πήραν τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη ένταση.

Αντίθετα, η Παρί επικράτησε εύκολα της Σεντ Ετιέν με 4-0, ενώ ο Τόμας Τούχελ άφησε εκτός αποστολής τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, ώστε να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για τον επερχόμενο αγώνα.

Ο Γιούρκεν Κλοπ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό και, σε πρόσφατες δηλώσεις του, σε αγγλικά Μέσα, είπε πως: «Συμμετέχουμε στις δύο πιο δύσκολες διοργανώσεις του κόσμου, την Premier League και το Champions League, και θα τα κυνηγήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το ματς κόντρα στην Παρί, η οποία παίζει ένα ενδιαφέρον στυλ ποδοσφαίρου. Γεγονός είναι πως οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ ξεκουράστηκαν στον πρόσφατο αγώνα του πρωταθλήματος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x