Αγγλία

Κόβασιτς: «Ήταν πολύ κακή η φετινή σεζόν - Όλα δείχνουν ότι θα αλλάξω ομάδα»

Ο Ματέο Κόβασιτς μέσω δηλώσεών του προανήγγειλε το τέλος του από την Τσέλσι, τονίζοντας πως μετά τη φετινή κακή σεζόν ήρθε η ώρα να αλλάξει ομάδα.

Το τέλος του από την Τσέλσι προανήγγειλε ο Ματέο Κόβασιτς!

Ο Κροάτης χαφ βρίσκεται μαζί με την αποστολή της χώρας του για το Final Four του Nations League, και μίλησε σε μέσο της Κροατίας για τη φετινή πολύ κακή σεζόν των Λονδρέζων, προαναγγέλοντας ουσιαστικά το γεγονός πως θα αποχωρήσει.

«Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο με την Τσέλσι και η φετινή σεζόν ήταν πολύ κακή. Όλα δείχνουν ότι μετά από πέντε χρόνια θα αλλάξω ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος με την Κροατία για το Nations League», ανέφερε χαρακτηριστικά για τους «μπλε» ο Κροάτης μέσος.

Mία από τις ομάδες που ακούγονται έντονα για την απόκτηση του Κόβασιτς, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Τσέλσι για την απόκτησή του. Ο ίδιος, πάντως, απέφυγε να πει κάτι για τους «πολίτες», όμως αποθέωσε τη φετινή τους πορεία. «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια κορυφαία ομάδα και για μένα αξίζει να είναι στον τελικό του Champions League. Αυτό έχω να πω. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο, θα δούμε τι θα γίνει», είπε συγκεκριμένα.

O Kόβασιτς βρίσκεται στην Τσέλσι από το 2018, όντας κομβικό κομμάτι της πορείας των Λονδρέζων μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 2021. Συνολικά με τα μπλέ μετρά 221 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μαζί με 6 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x