Αγγλία

Κοντά στην «πόρτα της εξόδου» ο Μπίλιτς!

Η νέα εντός έδρας ήττα της Γουέστ Χαμ από την νεοφώτιστη Μπράιτον, με σκορ 3-0 την περασμένη Παρασκευή, φέρνει τον Σλάβεν Μπίλιτς προ των ευθυνών του.

Η νέα εντός έδρας ήττα της Γουέστ Χαμ από την νεοφώτιστη Μπράιτον, με σκορ 3-0 την περασμένη Παρασκευή, φέρνει τον Σλάβεν Μπίλιτς προ των ευθυνών του, με τα σενάρια απομάκρυνσής του, ολοένα και να αυξάνονται.

Ο Κροάτης τεχνικός, μετά το κάζο των «σφυριών» από τους «γλάρους» στο Λονδίνο, βρίσκεται «υπ’ ατμών», από τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν μαζί του συνάντηση εντός της ημέρας.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρει πως ο Μπίλιτς αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον μεγαλομέτοχο των Λονδρέζων Ντέιβιντ Σάλβιαν, όπου θα του γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για την συνέχεια.

Η αγγλική εφημερίδα τονίζει, πως η ήττα της Γουέστ Χαμ από την Μπράιτον, ήταν εκείνη που «ξεχείλισε το ποτήρι», αναγκάζοντας τους διοικούντες των «hammers», να ξεκινήσουν την αναζήτηση νέου προπονητή για την ομάδα τους, όπου ακούγονται πολλά ονόματα, κάτι που σηματοδοτεί εξελίξεις στην τεχνική της ηγεσία!

Επίσης η «Mail» συμπληρώνει στο ρεπορτάζ της, πως ο κόουτς από την Κροατία, θα κάτσει μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο του συλλόγου από το Ανατολικό Λονδίνο στα δυο επόμενα ματς, όπου θα έχει περιθώριο να «σώσει» την δουλειά του.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x