Αγγλία

Όταν ο Πέρισιτς δεν έκανε στον Κόντε: «Δεν ταιριάζει σε όσα ζητάω»

Ο Αντόνιο Κόντε παίρνει τον Ιβάν Πέρισιτς στην Τότεναμ, αλλά στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής στην Ίντερ δεν υπολόγιζε στον Κροάτη.

Ο Ιβάν Πέρισιτς ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με την Τότεναμ ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αποτελεί, φυσικά, μια εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από το κοινό τους πέρασμα από την Ίντερ, ωστόσο στην πρώτη του χρονιά ο έμπειρος προπονητής στον πάγκο των Μιλανέζων δεν εμπιστευόταν τον Πέρισιτς.

Μετά από ένα φιλικό των «νερατζούρι» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ιταλός τεχνικός είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο Κροάτης μπακ-χαφ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε όσα του ζητάει και ουσιαστικά δεν του… έκανε!

«Δουλεύουμε, αλλά οι απαντήσεις που παίρνουμε δεν είναι θετικές. Δεν νομίζω πως ταιριάζει σε όσα ζητάω, τα συναισθήματά μου είναι αρνητικά. Η μόνη θέση στην οποία μπορεί να παίξει αυτή τη στιγμή είναι ως δεύτερος επιθετικός. Bλέπω μεγάλη αφοσίωση και προσπάθεια από τον Ιβάν αλλά υπάρχουν κάποιοι ρόλο που πρέπει να σεβαστεί. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιριστή», είχε αναφέρει.

Ο Κόντε είχε εισηγηθεί την αποχώρηση του Πέρισιτς, με την Ίντερ να παραχωρεί τον 32χρονο Κροάτη με τη μορφή δανεισμού στην Μπάγερν Μονάχου τη σεζόν 2019/20. Βέβαια, την αμέσως επόμενη σεζόν ο Πέρισιτς επέστρεψε στο Μιλάνο και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Ίντερ που κατέκτησε το σκουντέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x