Αγγλία

Συμφώνησε με Μπέρνλι ο Κομπανί

Άμεσες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπέρνλι για τον Βινσάν Κομπανί, αφού οι δύο πλευρές έφτασαν σε πλήρη συμφωνία.

Από το ενδιαφέρον και τις διαπραγματεύσεις στην πλήρη συμφωνία! Ο λόγος για την Μπέρνλι και τον Βινσάν Κομπανί, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα πορευθούν μαζί από την προσεχή σεζόν.

Ο Βέλγος θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και δύο χρόνια, έχει ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής και από το 2020 ήταν ο πρώτος προπονητής της Άντερλεχτ, όντας παράλληλα για ένα διάστημα παίκτης-προπονητής.

Σε αυτή τη διετία είχε σε 90 παρουσίες στον πάγκο της Άντερλεχτ, 41 νίκες, 30 ισοπαλίες και 19 ήττες, τερματίζοντας τη φετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ήταν σε πλήρη εξέλιξη όσο η Μπέρνλι πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία και παρά τον υποβιβασμό, ο Βινσάν Κομπανί δεν είχε κανένα ενδοιασμό να αναλάβει τον σύλλογο στην Championship.

Μάλιστα, η υπόθεση είναι ήδη πολύ προχωρημένη σε σημείο που ο 36χρονος δουλεύει ήδη για το ρόστερ της νέας σεζόν, ερευνώντας τη μεταγραφική αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x