Αγγλία

Κριστιάνο: «Αυτή είναι η ιστορία που δεν θα ξεχάσω ποτέ με τον Φέργκιουσον»

Πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες προέκυψαν από την κοινή συνέντευξη που έδωσαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον πρώτο να εξιστορεί αυτή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος μπροστά στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρουσιάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού για τις χορηγικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε αυτή τη συζήτηση ανάμεσα στις δύο κορυφαίες προσωπικότητες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωσε την ανάγκη να εκμυστηρευτεί μια ιστορία, με την οποία θέλησε να δείξει τα στοιχεία που έκαναν τον Σκωτσέζο τόσο ξεχωριστό.

«Είναι δύσκολο να αναφέρω μόνο μία στιγμή. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι που κατακτήσαμε, που είναι το πιο δύσκολο, αλλά στην καρδιά μου κρατάω τις ακόμα πιο δύσκολες στιγμές. Πιθανότατα (σ.σ. ο Σερ Άλεξ) δεν θυμάται και εγώ υποτίθεται ότι δεν πρέπει να πω αυτή την ιστορία, αλλά θα την πω γιατί είναι μια πραγματικά πολύ όμορφη ιστορία.

Θυμάμαι μια μέρα ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο και εγώ ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος, στα… κάτω μου και πήγα να του μιλήσω. Μου είπε: “Κριστιάνο, μην σε νοιάζει. Πήγαινε εκεί, δύο-τρεις μέρες”. Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια κι εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν παίκτης-κλειδί. Μου είπε: “Θα είναι δύσκολο γιατί έχουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά καταλαβαίνω την κατάστασή σου. Μπορείς να φύγεις, μπορείς να δεις τον πατέρα σου”. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, πέρα από την κατάκτηση του Champions League, των πρωταθλημάτων, των Κυπέλλων κλπ. Για αυτό τον εκτιμάω, γιατί ό,τι μου έλεγε, αυτό και έκανε»
, είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να σχολιάζει:

«Έμαθα από μια εμπειρία μου ως νεαρός προπονητής. Ήμουν 33 και ένα νεαρό παιδί ήρθε στο γραφείο μου. Ήταν Τρίτη και μου είπε αν μπορεί να λείψει την Παρασκευή. Τον ρώτησα γιατί θέλει να λείψει την Παρασκευή. Μου είπε ότι πέθανε η μητέρα του. Τι μπορείς να κάνεις; Του είπα: “Φυσικά, παιδί μου, πήγαινε”. Από εκείνη τη μέρα, αν κάποιος παίκτης ερχόταν και μου έλεγε ότι θέλει να λείψει την επόμενη μέρα, του έλεγα “ναι” και πώς μπορώ να τον βοηθήσω.

Στην περίπτωση του Κριστιάνο ήξερα ότι ο πατέρας του είναι άρρωστος, ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο και ότι ήταν σημαντικό για εκείνον να είναι εκεί. Δεν έχουν σημασία οι ομάδες. Πρέπει να καταλάβεις ότι μερικά πράγματα είναι μεγαλύτερα από μία ποδοσφαιρική ομάδα και η οικογένειά είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ποτέ, ποτέ δεν πρέπει να βάζεις μια ομάδα πάνω από την οικογένειά σου»
.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 7:25 και μετά:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x