Αγγλία

Η πρώτη εμφάνιση του Ρονάλντο, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του

Στη Λισαβόνα εθεάθη ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παράλληλα υπάρχουν φήμες για επαφές του Μέντες με την Μπαρτσελόνα.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πριν φουντώσουν οι φήμες περί αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακολουθήσουν τα δημοσιεύματα για την Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος σταρ ενημέρωσε τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου πως επιθυμεί να αποχωρήσει για «οικογενειακούς λόγους», όμως στο μυαλό του φαίνεται πως έχει μία νέα πρόκληση και να βρει μία ομάδα που τη νέα σεζόν θα παίζει στο Champions League.

Συγκεκριμένα, το «SIC Noticias» δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο και υποστήριζε πως ο Κριστιάνο βρέθηκε τη Δευτέρα στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο έκανε κανονικά προπόνηση στο γήπεδο, απλά δεν ήθελε να εμφανιστεί στο Κάρινγκτον και στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ.



Από τη μεριά τους, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διέψευσαν τα πρώτα σενάρια που έκαναν την εμφάνισή τους, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και δεν υπάρχει καμία πρόθεση αποχώρησής του από το «Ολντ Τράφορντ».

Παρόλα αυτά, τα ρεπορτάζ στο Νησί και σε αρκετά έγκυρα Μέσα τονίζουν πως ο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει, επειδή φοβάται μήπως δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάποιο από τα σημαντικά τρόπαια την επόμενη σεζόν αν παραμείνει στην Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, ο 37χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει ανήσυχος επειδή δεν έχει υπάρξει σημαντική ενίσχυση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που έχουν αποχωρήσει δεκατρείς παίκτες, και δεν υπάρχει κάποια «βαρβάτη» προσθήκη στον ορίζοντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x