Αγγλία

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χάνει την πίστη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι απέχει πολύ από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωσε χθες σε ισοπαλία 1-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Τσέλσι, αλλά η διαφορά 12 βαθμών που τη χωρίζει από την κορυφή παρέμεινε. Παρότι η εικόνα των «διαβόλων» δεν πείθει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν χάνει την πίστη του.

«Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας και δεν υπάρχει κάτι που να είναι αδύνατο όταν παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Πορτογάλος σταρ.

Στο μεταξύ, ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, είπε ότι ήταν δική του απόφαση να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα.

Ο πρώην αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ υποστήριξε πριν από το παιχνίδι ότι ο Γερμανός Ράνγκνικ είχε κάνει την επιλογή της ενδεκάδας, αλλά ο Κάρικ διαφώνησε. «Δεν είναι έτσι, όχι», είπε ο Κάρικ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. «Ήρθαμε εδώ με ένα σχέδιο. Ήξερα πώς θα έπαιζε η Τσέλσι και θέλαμε να σταματήσουμε τις πάσες προς τον Ζορζίνιο και τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Υπήρξαν μερικές αλλαγές για να φρεσκάρουμε την ομάδα και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Σχεδόν τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x