Αγγλία

«Ξεσάλωσαν» στο Λας Βέγκας!

Με την... ψυχή τους πανηγύρισαν στην Μπόρνμουθ την άνοδό τους στην Premier League διοργανώνοντας ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, λίγο καιρό πριν στρωθούν στη δουλειά.

Στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί οι ομάδες να γιορτάζουν την επίτευξη των στόχων τους, δίνοντας τη μάχη με τα λουλούδια στα μπουζούκια, στην Μπόρνμουθ αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο… παραέξω.

Η αγγλική ομάδα κέρδισε την άνοδό της στην Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο ιδιοκτήτης της, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Μαξίμ Ντεμίν, έκανε δώρο στους παίκτες του ένα τετραήμερο ταξίδι στην πόλη της «αμαρτίας», το Λας Βέγκας.

Μάλιστα έβγαλε από την τσέπη του ένα ποσό της τάξεως των 420 χιλιάδων ευρώ, ώστε να μπορέσουν ελεύθερα να ικανοποιήσουν τις όποιες «ανάγκες» τους. Φυσικά και αυτοί δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Πήγαν σε ολοήμερο πάρτι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου, βγήκαν σε νυχτερινά κλαμπ της περιοχής, ήπιαν πολλές μπύρες και σαμπάνιες και γενικά έκαναν ότι μπορούσαν για να διασκεδάσουν και να ξενοιάσουν λίγους μήνες πριν αρχίσει ο… γολγοθάς της Premier League.

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x