Αγγλία

Ξύλο με έφιππους στην Αγγλία

Μετ’ επεισοδίων ήρθε ο υποβιβασμός της Μπρίστολ Ρόβερς στην Conference. Συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία, ακόμη και έφιππους.

Ιδιαίτερα «θερμό» ήταν το Σαββατοκύριακο σε όλο τον κόσμο. Μετά τα γεγονότα σε Βραζιλία, Γερμανία και Ιταλία, επεισόδια σημειώθηκαν και στην Αγγλία.

Η Μπρίστολ Ρόβερς χρειαζόταν απλώς μια ισοπαλία απέναντι στη Μάνσφιλντ για να κρατηθεί στη League Two, αλλά ηττήθηκε και υποβιβάστηκε σε μη επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1920.

inner

Εξαγριωμένοι οπαδοί του συλλόγου εισέβαλαν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο κι ακολούθησαν συμπλοκές με την αστυνομία, ακόμη και με έφιππους άνδρες που κλήθηκαν να αποκαταστήσουν την τάξη.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x