Αγγλία

Απέφυγε… Ρέινολντς η Τότεναμ στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Ρέξαμ και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Τέλος στο πανέμορφο ταξίδι της Ρέξαμ στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας έβαλε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η ομάδα της Championship επικράτησε 3-1 της ομάδας του ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς και πέρασε στους «16» της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην Τότεναμ.

Η Ρέξαμ παρουσιάστηκε αξιόμαχη και στον επαναληπτικό (μετά το 3-3- του πρώτου ματς) και δεν τα παράτησε ούτε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Αχμέντοντζιτς, ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Μιούλιν στο 59ο λεπτό. Τα γκολ που λύγισαν τους φιλοξενούμενους σημειώθηκαν από τις «λεπίδες» στις καθυστερήσεις με Σαρπ και Μπεργκ.

Εξίσου αμφίρροπο ήταν και το ματς της Μπέρνλι με την Ίπσουιτς. Αφού οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν στον πάγκο τους τον Βενσάν Κομπανί, επικράτησαν 2-1 λυγίζοντας τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις με τέρμα του Τέλα.

Η Γκρίμσμπι έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφού η ομάδα της League 2 επικράτησε 3-0, σημειώνοντας στο πρώτο ημίχρονο όλα τα τέρματα απέναντι στους φιλοξενούμενους, οποίοι αγωνίζονται στην Championship.

Η Φλίτγουντ επικράτησε 1-0 της πρωτοπόρου της League One, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Μέντες να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 60ο λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x