Αγγλία

Λάμπαρντ: «Ήταν μία τεράστια βραδιά για την Έβερτον και μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου»

Πανευτυχής εμφανίστηκε μετά τη λήξη της χθεσινής (19/5) αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας, ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, μιλώντας για μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του!

Η Έβερτον επικράτησε 3-2 της Κρίσταλ Πάλας και εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει 2-0 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Φρανκ Λάμπαρντ, μίλησε μπροστά στις κάμερες και δυσκολεύτηκε να κρύψει την συγκίνησή του, χαρακτηρίζοντας την χθεσινή (19/5) βραδιά ως μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία της ομάδας του και μία από τις καλύτερες της ζωής του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Έβερτον:

«Ξέρω ότι μιλάμε για παραμονή στην Premier League και όχι Champions League, αλλά γνωρίζω τι σημαίνει για τον σύλλογο. Όλοι εκτός ομάδας θα έλεγαν στο ημίχρονο πως είμαστε νεκροί και θαμμένοι, αλλά ο χαρακτήρας αυτού του συλλόγου μας τράβηξε στην επιφάνεια»

«Είμαι συγκλονισμένος από το πνεύμα που δείξαμε. Ήταν μία τεράστια βραδιά για την Έβερτον και μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Μερικές φορές θα πρέπει να προσποιείσαι ως προπονητής και να μη δείχνεις τα συναισθήματά σου όμως στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τον κόσμο».

«Δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή βραδιά στην ιστορία της Έβερτον. Χρειαζόμασταν τους οπαδούς μας, ήταν εκείνοι που τράβηξαν τους παίκτες και το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Υπέφεραν φέτος, επειδή θέλουν επιτυχίες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εισβολή των οπαδών της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο του «Γκούντισον Παρκ» μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας, λέγοντας: «Περίμενα την εισβολή των οπαδών και το ξέσπασμα. Αυτές οι στιγμές στο φινάλε ήταν ανεκτίμητες. Ήρθα εδώ πριν από 3,5 μήνες και έχω λάβει τεράστια υποστήριξη. Αυτό δεν έχει τραβήξει την προσοχή των Μέσων, αφού κοίταζαν πως μπορούμε να υποβιβαστούμε και όχι πως έχουμε καρδιά και ψυχή. Δείξαμε πως έχουμε καρδιά και ψυχή και για αυτό μένουμε στην Premier League».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x