Αγγλία

Λάρσον: «Ενώ έμεινα 10 εβδομάδες στη Γιουνάιτεντ, ο Φέργκιουσον κανόνισε ιδιωτικό τζετ για εμένα»

Το εγκώμιο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπλεξε ο Χένρικ Λάρσον, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό από τη μικρή περίοδο που έμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το 2007 ο Χένρικ Λάρσον αγωνίστηκε ως δανεικός για τρεις μήνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επιστροφή του στη Χέλσινγκμποργκ. Ο παλαίμαχος επιθετικός έπαιξε σε 13 ματς για τους «κόκκινους διαβόλους», όμως έκανε μία αποκάλυψη και παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Όταν πήγα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο αδερφός μου βάφτισε ένα από τα παιδιά του», ανέφερε αρχικά ο Σουηδός. «Ρώτησα τον Σερ Άλεξ αν ήταν δυνατό να παρευρεθώ. Κανόνισε ένα ιδιωτικό τζετ για να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά από ένα παιχνίδι. Ήμουν εκεί μόνο για 10 εβδομάδες, αλλά με έκανε να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτος», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Λάρσος είπε: «Είχα την ευκαιρία να πάω στη Γιουνάιτεντ τη δεκαετία του ’90 από τη Σέλτικ. Θα κέρδιζα περισσότερα, αλλά είχα προσαρμοστεί (στη Σέλτικ) και ήθελα να παραμείνω εκεί. Παίξαμε στο κύπελλο UEFA, έπαιξα για τη Σουηδία και ένιωσα ότι δεν έπρεπε να πάω κάπου αλλού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x