Αγγλία

Λένον: «Ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος»

Τη δύσκολη εμπειρία την οποία έζησε για 18 μήνες αποκάλυψε ο Άαρον Λένον.

Μία μεγάλη και σοβαρή αποκάλυψη έκανε ο μέσος της Μπέρνλι Άαρον Λένον σύμφωνα με την «Sun».

Ο πρώην διεθνής παίκτης εντοπίστηκε τον Μάιο του 2017 από την αστυνομία, η οποία τον μετέφερε κατευθείαν στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας της περιοχής.

Ο Λένον έλαβε θεραπεία στην κλινική «Priory» και στον νοσοκομείο του Σάλφορντ καθώς έπασχε από μία ασθένεια που είχε σχέση με το άγχος.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος φοβήθηκε πάρα πολύ για την καριέρα του καθώς υπήρχε ο φόβος να τερματιστεί ενώ εξέφρασε φόβο και για την ζωή του .

«Φοβήθηκα πολύ για την ζωή μου. Ήταν κάτι που εγώ δεν το αντιλαμβανόμουν, αλλά ο περίγυρός μου και όσοι με ζούσαν από κοντά το έβλεπαν. Υπήρχε βέβαια ο φόβος να χάσω τα λογικά μου και να μην έχω τον έλεγχο όσων κάνω. Ταυτόχρονα, υπήρξε και ο ενδότερος φόβος, όλο αυτό να κοστίσει στην καριέρα μου, καθώς το ποδόσφαιρο με γεμίζει»

Για την ευκαιρία που είχε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η Μπέρνλι μου έδωσε αυτή την ευκαιρία τον περασμένο Ιανουάριο. Είναι λυτρωτικό μετά από αυτή την εμπειρία να δουλεύω με τον Σον Ντάις και τους συμπαίκτες μου. Με βοηθάει να ξεπεράσω την τραυματική περίοδο που είχα»

Σχετικά με την περίοδο εκείνη τόνισε: « Ήμουν σε ένα σκοτεινό, πολύ σκοτεινό μέρος. Οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν.Πέρασα 18 μήνες μέσα στο νοσοκομεία με φάρμακα προσπαθώντας να επανέλθω και να βρω τον εαυτό.Τον πρώτο καιρό δεν ήξερα που βρισκόμουν αλλά στην συνέχεια τα πράγματα βελτιώθηκαν»

Τελειώνοντας ο Λένον δήλωσε σχετικά με το παρόν: «Προπονούμαι κάθε μέρα και το απολαμβάνω. Συνεχίζω την φαρμακευτική αγωγή, η οποία με βοήθησε να επανέλθω».. Το ποδόσφαιρο με κάνει να ξεχνάω την σκοτεινή εκείνη περίοδο της ζωής μου και να απολαμβάνω την κάθε μέρα.».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x